SecretaraSuntem o agentie imobiliara situata in inima Aradului. Si pentru ca stim cat este de important sa colaborezi cu o agentie imobiliara in care ai incredere, noi iti suntem alaturi in momentele in care ai nevoie de un partener care sa te ajute sa vinzi, sa cumperi, sa inchiriezi sau sa schimbi locatia afacerii tale . Cu sfaturi si servicii complete pentru clienti, un marketing diversificat al imobilului, servicii de cautare a cumparatorilor si chiriasilor, o buna coordonare pentru a duce la bun sfarsit tranzactiile si multe alte servicii, suntem agentia potrivita pentru tine.

Indiferent daca doresti sa vinzi sau sa cedezi pentru inchiriere, noi iti stam la dispozitie cu servicii incepand de la preluarea apartamentului si pana la incheierea contractului. Oferim un pachet complet de servicii care cuprinde solutii pentru proprietarii care nu locuiesc in oras, informatii financiare legate de tranzactionarea unui imobil, sfaturi si solutii juridice in ceea ce priveste pregatirea pentru vanzarea sau achizitionarea unui spatiu.

Pentru mai multe informatii despre cum te putem ajuta sa iti atingi obiectivele, nu ezita sa ne contactezi!

Ca o agentie care este pe deplin angajata in procesul de individualizare a cumparatorilor si chiriasilor, vanzare sau inchiriere a imobilelor, Iris Imobiliare acopera toate cartierele din Arad, pentru tranzactiile de tip rezidential si comercial.

Suntem in masura sa oferim clientilor nostri servicii de asistenta in colaborarea cu persoane straine, intrucat agentii nostri stapanesc foarte bine limba italiana si limba engleza.

Misiunea noastra:
Sa fim cea mai de incredere agentie imobiliara pentru clientii nostri, fara a compromite in vreun fel serviciile oferite.

Viziunea noastra:
Sa fim o companie cu care oamenii sunt mandri sa lucreze.

Valorile noastre:
Personalul nostru este incurajat sa dezvolte un potential cat mai mare si sa atinga maximul contributiei pe care o poate da.

Tratam fiecare persoana cu grija, sinceritate si corectitudine, cu respect si intelegere.

Redefinim asteptarile oamenilor in ceea ce priveste raportul cu agentiile imobiliare.

Ne gestionam resursele cu intentia de a spori reputatia noastra cu clientii.

Oferim o imagine contemporana, cu valori traditionale.

Atingem cele mai bune rezultate posibile pentru clientii nostri.

Imbratisam schimbarile si provocam traditiile pentru ca avem o dorinta puternica de a imbunatati modul in care functioneaza sectorul imobiliar.

Noi facem afaceri diferit, pentru a va oferi un orizont mai cuprinzator.